Du er her: 

Kom til TRO – økologisk kirkefestival 6. til 8. september 2019 i Sæby, i Lejre provsti.

Her kan du blandt meget andet opleve Middle East Peace Orchestra med Henrik Goldschmidt, Dissing, Dissing, Las og Hemmer synger Dylan, Mathias Grip, Anders Lund Madsen og Jens Lysdal med band.

Du kan også nyde en kop kaffe og is fra Gershøj kro eller søde pandekager, du kan spise en burger, drikke en øl fra det lokale bryggeri Hornbeer, du kan spise en lækker panderet fra Stop madspild-boden eller få en gang tapas med et godt glas vin. Du kan også tage din egen madkurv med og slå dig ned på den hyggelige festivalplads.

TRO – økologisk kirkefestival er musik og udendørs gudstjenester, krea-værksted og gospel-workshop, halmlegeplads og hulebyggeri, salg af mad og drikke, udstilling og naturvandring. Festivalen arrangeres af kirkerne i Sæby, Gershøj, Kirke Hyllinge, Lyndby, Skibby, Ferslev, Vellerup, Gevninge, Kornerup og Herslev, som hører hjemme i henholdsvis Lejre og Frederikssund provstier, og Roskilde og Helsingør stifter.  

Festivalen bliver i år holdt for 8. år i træk, og den foregår på markarealet ud mod Hornsherredvej, nord for Sæby kirke og præstegård, som har adresse på Hornsherredvej 430. På festivalpladsen vil være et stort flot cirkustelt, som omdannes til Halmkirken. På den hyggelige festivalplads er der også flere mindre telte, hvor der er café, boder og man kan møde Bibelselskabet, som præsenterer deres flotte og spændende materialer.

Fællesskab, taknemmelighed for livet, naturens ressourcer og gaver, omsorg og respekt for hinanden og for den jord, vi lever af og på, samt samarbejde og uvurderlig opbakning fra lokalsamfundet hører til festivalens grundsten. Der er ca. 50 frivillige, der hjælper på festivalpladsen i dage, den foregår. Festivalen samarbejder bl.a. med Lejre kommune, lokale virksomheder, skoler, institutioner, Bibelselskabet og lokale bylaug.

Der er fri entré til hele festivalen.

Programmet er under løbende udvikling og vil fra slutningen af juni måned ligge på www.trofestival.dk

Del dette: